Anunţuri

25/05/2018

[GDPR] Informații legate de datele și informațiile pe care le colectează, procesează și prelucrează PENSIUNEA VEVERITA. Vezi aici ...Servicii

>>

Cameră cu pat dublu 120 RON/noapte *

Camera cu pat dublu (matrimonial) beneficiază de toate utilităţile de care aveţi nevoie: baie în cameră cu apă caldă la discreţie, lenjerie imaculată, mobilier modern, masă cu cele necesare, dulap pentru haine cu umeraşe, tabureţi, televizor plat cu o multitudine de canale, etc. Toate camerele dispun de geamuri termopan şi de încalzire centralizată, astfel încât zilele de iarnă petrecute la noi vă vor feri de frigul iernii, la cei peste 2000 m altitudine.

* Preţul este aferent perioadei curente. Pentru micul dejun, preţul este de 15 RON/pers.

>>

Cameră cu două paturi 120 RON/noapte *

Camera cu două paturi beneficiază de toate utilităţile de care aveţi nevoie: baie în cameră cu apă caldă la discreţie, lenjerie imaculată, mobilier modern, masă cu cele necesare, dulap pentru haine cu umeraşe, tabureţi, televizor plat cu o multitudine de canale, etc. Toate camerele dispun de geamuri termopan şi de încalzire centralizată, astfel încât zilele de iarnă petrecute la noi vă vor feri de frigul iernii, la cei peste 2000 m altitudine.

* Preţul este aferent perioadei curente. Pentru micul dejun, preţul este de 15 RON/pers.

>>

Cameră la mansardă 120 RON/noapte *

Camerele de la mansardă (4 la număr), spre deosebire de cele de la etajele inferioare, împart o baie exterioară comună la 2 camere; acest tip de camere sunt ideale pentru familie numeroasă ori prieteni foarte buni care pot împărţi anumite facilităţi. În afara acestui aspect, sunt identice cu oricare altele (fie cu pat dublu sau cu două paturi), beneficiind de toate utilităţile de care aveţi nevoie: lenjerie imaculată, mobilier modern, masă cu cele necesare, dulap pentru haine cu umeraşe, tabureţi, televizor plat cu o multitudine de canale, etc. Toate camerele dispun de geamuri termopan şi de încalzire centralizată, astfel încât zilele de iarnă petrecute la noi vă vor feri de frigul iernii, la cei peste 2000 m altitudine.

* Preţul este aferent perioadei curente. Pentru micul dejun, preţul este de 15 RON/pers.