Anunţuri

25/05/2018

[GDPR] Informații legate de datele și informațiile pe care le colectează, procesează și prelucrează PENSIUNEA VEVERITA. Vezi aici ...Servicii

Prezentare

Pensiunea Veveriţa, din Staţiunea Rânca, oferă posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare şi odihnă de neuitat, în inima staţiunii, îmbinând tradiţiile şi felul de viaţă specifice zonei cu confortul şi condiţiile cerute de standardele unui turism de calitate.

Pensiunea vă oferă cazare, punându-vă la dispoziţie 16 camere dotate cu băi proprii, mobilier modern şi televizor cu o multitudine de canale; de asemenea, aveţi la dispoziţie şi reţeaua wireless de internet, proprie pensiunii.

Totodată, aveţi posibilitatea de a închiria întreaga pensiune în vederea organizării de evenimente speciale: banchete, recepţii, reuniuni, seminarii, şedinţe, team-building, nuntă, botez etc; capacitatea restaurantului fiind de 60 persoane, vă permite desfăşurarea unor astfel de petreceri. Trebuie menţionat că închirierea întregii pensiuni presupune şi condiţii avantajoase/prefereţiale pentru potenţiali clienţi.

Zona înconjurătoare oferă privelişti de o neasemuită frumuseţe cu văi şi culmi muntoase acoperite cu păduri de conifere. Nu trebuie uitat faptul, că staţiunea Rânca este străbătută de faimosul drum Transalpina, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume conform studiilor comparative, alături de la fel de faimosul Transfăgărăşan.

Personalul nostru cu experienţă vastă în gastronomie vă întâmpină cu un meniu diversificat pentru a satisface gusturile şi exigenţele dumneavoastră culinare.

Păstrarea şi restituirea obiectelor uitate: orice obiect uitat de dumneavoastră în pensiune este păstrat timp de 6 luni. În acest interval obiectele uitate se restituie.

De asemenea, pensiunea oferă şi alte facilităţi de distracţie precum ar fi: tenis de masă, internet wireless, biliard, seturi de jocuri de remi, şah şi table. Pe timp de iarnă clienţii au la dispoziţie şi saniuţe, pe care le pot folosi pe pârtiile de săniuţă ale staţiunii. Staţiunea Rânca fiind situată la o altitudine de peste 2000 m, se poate afirma că reprezintă locul preferat al multor iubitori al sporturilor de iarnă deoarece zăpada persistă pe pârtii până la finalul lunii Martie; cu siguranţă că şi tunurile de zăpadă artificială au aportul lor pentru zilele fără ninsoare, pentru a facilita condiţiile de schi.

Atracţii turistice în împrejurimi: Transalpina; Lacul Gâlcescu; Casa memorială Maria Lătăreţu; Peştera Muierii; Cheile Galbenului; Mănăstirea Crasna; Mănăstirea Polovragi; Peştera Polovragi; Cheile Olteţului.